Nyheter

En miljon till Bor

Nyheter Postkodlotteriet har dragit en vinst på en miljon kronor till Bor.

Putte grattar Elin. Pressbild

Det är lottköparna på postnummer  331 73 med postkoden SH som får dela på vinsten.

– På postkoden finns 18 vinnare som tillsammans har 30 lotter. Varje lott är därmed värd 33 334 kronor. Några av dessa vinnare har blivit uppringda av vinstutdelare Putte Nelsson via videosamtal som kommer att visas i sociala medier.

En av vinnarna heter Anette Artursson, 63 år och har vunnit 66 668 kronor. Innan Putte presenterade vinstsumman, fick hon frågan om vad hon skulle göra med den, varpå hon svarade:
– Jag ska åka med barnbarn och familjen runt på en resa. Jag har sju barnbarn och fyra barn, så det blir en stor familj att åka iväg med!
När hon sedan fick höra hur mycket hon har vunnit, utbrast Anette: Det var inte illa! Vi åker så långt vi kommer!

Ytterligare en vinnare är Elin Ekholm, 35 år, och hon har vunnit 66 668 kronor. Innan Putte presenterade vinstsumman sa hon:
– Jag vågar inte drömma om vad jag skulle göra för vinstsumman. Men den här tiden går det alltid åt en extra slant! Det kanske kan bli en extra fin julklapp till barnen, jag har tre pojkar.
När vinsten väl presenterades utbrast hon glatt: Nähe! Kanon, vad roligt. Med den summan blir det 22 000 per unge, men lite ska jag ha själv!

Övriga vinnare får vinstbeskedet via post inom de närmaste dagarna. Vinnarna kan också se sin vinst på postkodlotteriet.se i inloggat läge.

Varje måndag till fredag från 5/12 till 2/1 presenteras en ny vinnande postkod där lottköparna får dela på en miljon kronor.

• Vad är en postkod?
Ett lottnummer i Postkodlotteriet bygger på lottköparens adress. Den första delen av lottnumret är postnumret. Sedan följer två bokstäver som tillsammans med postnumret bildar postkoden (t ex 123 45 AB). En postkod är alltså en mindre del av ett postnummerområde. Lottnumret avslutas med ett personligt nummer.

Dela